Kayla

Over Kayla


kayla schoenen kopen?

op 1moda.nl vind u gemakkelijk alle schoenen van het merk '''Kayla'! deze brand is speciaal ingericht om het voor u nog makkelijker te maken alle schoenen van kayla te vinden. Neem gerust een kijkje door ons assortiment. (de website 1moda is gericht op enkel groothandelaren op; schoenen , tassen en andere accesoires )

Geschiedenis van Kayla:

Kayla is opgericht in het jaar 1997 door een broer en zus. Al snel bleek dat “pietje” en “puk” een grote passie hadden om schoenen te verkopen aan handelaars zodat er steeds meer mensen gingen rond lopen met het merk Kayla. Dit liet de 2 eigenaar het hart steeds sneller kloppen en gingen daarom met zijn tweeën in Duitsland zitten in het groothandelaar platform in hartje neuss. Genaamd; modaeu. Dit is een groot gebouw met wel meer dan 50 winkels die speciaal gericht zijn op groothandelaren en daarom was dit dus ook de juiste doelgroep voor “pietje” en “puk”.

Waarom 1Moda samen is gaan werken met Kayla?

1Moda is voornamelijk samen gaan werken met Kayla omdat: - wij zelf een online Business platform zijn voor groothandelaren. - Wij ons graag associëren met nieuwe merken op de markt. - Kayla een goede prijsverhouding  heeft met handelaren. - De kwaliteit van de producten AA+ zijn. - We werken al 4 jaar samen met Kayla en hier zijn nog nooit probleem mee geweest. - Wij graag merken uit Duitsland in onze Nederlandse schappen willen zien! - 1moda is nu eenmaal een business to business bedrijf!

hier moet een 4 de tussekopje komen over kayla

hier moet nog zon 40 woorden komen over kayla die wij moeten op vragen van daar dat ik dit stukje onzige tekst nu hier ben aan t type in het nederlands en nu niks meer weet dus bla bla bla bla bla